Aangesloten bijContact

Renkensmakelaardij
JSM Renkens
Makelaar / Taxateur
Tel. +31(0)45 5463134
O.L. Vrouwestraat 22
6461 BR Kerkrade
info@renkensmakelaardij.nl

   Over Renkens


Renkens Makelaardij & Taxaties
is een klein makelaarskantoor in de stad Kerkrade die zich gespecialiseerd heeft in de aankoop (begeleiding) van woningen en het taxeren van woningen in Zuid limburg.
Ook voor de verkoop van woningen bent u bij Jos Renkens aan het juiste adres, verkoop van woningen worden altijd in samenwerking met een bevriend makelaar uitgevoerd.

Wie is Jos Renkens!!
Jos Renkens is bouwkundig goed onderlegd mede door de opleiding op de MTS te Heerlen en een jaren lange ervaring op een bouwkundig adviesbureau. Verder is Jos Renkens Kwaliteitscontroleur bij Decostone geweest en heeft hij een leidinggevende functie bij Ornatex / Dupont de Nemours / Invista bekleedt. Achttien jaar geleden heeft hij besloten zelfstandig verder te gaan in de makelaardij nadat hij de benodigde studie met succes had afgerond.
Jos Renkens is namelijk gecertificeerd makelaar / taxateur en aangesloten bij de Branche vereniging Vastgoed PRO.
Dit geeft voor de klant vooral zekerheid.

Er zijn al veel makelaars op de vastgoed markt. Een klant verwoorde het perfect door te stellen dat er vroeger 4 slagers in zijn dorp waren en een makelaar en nu zijn er 4 makelaars en maar een slager. Er is natuurlijk in der loop der jaren veel meer beweging gekomen in de vastgoedmarkt en iedereen die een huis in de verkoop heeft staan mag zich makelaar noemen, daarom vindt Jos Renkens het zeer belangrijk dat hij aangesloten is bij een branche vereniging ( Vastgoed PRO).   

Hoewel er al veel makelaars zijn wil Jos Renkens zich toch onderscheiden van andere makelaars, veel makelaars roepen dat ze persoonlijk aanpak garanderen, klantgericht zijn etc. bij ons vindt u dat uiteraard ook terug echter ik onderscheidt mij doordat wij samen een verkoop of aankoopplan maken om uw doel te realiseren. Verder kenmerkt mijn werkwijze zich als direct, toegankelijk, open en een "No Nonsense" mentaliteit.   
Als u met mij in zee gaat weet u precies wat u van mij kunt verwachten.

Tot slot garandeer ik een goede prijs / kwaliteit verhouding.

NWWI
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.
Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

VastgoedPRO
VastgoedPRO is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. De 700 aangesloten professionals zijn allen werkzaam in een beroepsgroep binnen de vastgoedsector.
Als beroepsvereniging richt VastgoedPRO zich op de individuele beroepen binnen de sector om haar leden optimaal te faciliteren. De vereniging is nu nog gericht op 2 beroepen met ieder een eigen sectie, namelijk de makelaar en de taxateur. Onze ambitie is echter groter. Ook andere professionals werkzaam in de vastgoedsector kunnen zich bij ons aansluiten al dan niet georganiseerd in een eigen sectie.
De focus van de vereniging ligt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, deskundigheidsbevordering en het faciliteren van de leden bij de uitoefening van hun beroep. De leden bedienen klanten in de particuliere (woning)markt alsook op de zakelijke markt voor bedrijfsmatig- en agrarisch vastgoed.